آخرین وضعیت جوی کربلا و نجف + آخرین وضعیت جوی کربلا و نجف – آژانس خبری ایبنا نیوز

خبرگزاری تسنیم: طبق داده‌های هواشناسی و بر اساس پیش‌بینی‌‌ها، آسمان کربلای معلی و نجف اشرف طی 24 ساعت آتی با غبار رقیق همراه خواهد بود اما رفته رفته از روز جمعه با توجه به تغییرات جوی همانند وزش باد و کاهش دما شاهد افزایش گرد و غبار در این مناطق عراق و نقاط مرزی خودمان خواهیم شد
دمای هوای کربلای معلی و نجف اشرف امروز در گرمترین لحظات 33 درجه بالای صفر رسیده که تا روز جمعه شاد کاهش دمای سه تا پنج درجه‌ای خواهیم بود و وزش باد نیز در ساعتهای آتی شدت می‌یابد.

همچنین مرز مهران و خسروی نیز در ساعتهای آتی با وزش باد و غبار محلی همراه خواهد بود که زائران در مرزها و خاک عراق باید به مسائل بهداشتی در زمان حضور غبار دقت کنند و از ماسک در این رابطه بهره بگیرند.

خبرگزاری تسنیم: طبق داده‌های هواشناسی و بر اساس پیش‌بینی‌‌ها، آسمان کربلای معلی و نجف اشرف طی 24 ساعت آتی با غبار رقیق همراه خواهد بود اما رفته رفته از روز جمعه با توجه به تغییرات جوی همانند وزش باد و کاهش دما شاهد افزایش گرد و غبار در این مناطق عراق و نقاط مرزی خودمان خواهیم شد.
——————-
خبرگزاری تسنیم: طبق داده‌های هواشناسی و بر اساس پیش‌بینی‌‌ها، آسمان کربلای معلی و نجف اشرف طی 24 ساعت آتی با غبار رقیق همراه خواهد بود اما رفته رفته از روز جمعه با توجه به تغییرات جوی همانند وزش باد و کاهش دما شاهد افزایش گرد و غبار در این مناطق عراق و نقاط مرزی خودمان خواهیم شد
همچنین مرز مهران و خسروی نیز در ساعتهای آتی با وزش باد و غبار محلی همراه خواهد بود که زائران در مرزها و خاک عراق باید به مسائل بهداشتی در زمان حضور غبار دقت کنند و از ماسک در این رابطه بهره بگیرند.

خبرگزاری تسنیم: طبق داده‌های هواشناسی و بر اساس پیش‌بینی‌‌ها، آسمان کربلای معلی و نجف اشرف طی 24 ساعت آتی با غبار رقیق همراه خواهد بود اما رفته رفته از روز جمعه با توجه به تغییرات جوی همانند وزش باد و کاهش دما شاهد افزایش گرد و غبار در این مناطق عراق و نقاط مرزی خودمان خواهیم شد.
دمای هوای کربلای معلی و نجف اشرف امروز در گرمترین لحظات 33 درجه بالای صفر رسیده که تا روز جمعه شاد کاهش دمای سه تا پنج درجه‌ای خواهیم بود و وزش باد نیز در ساعتهای آتی شدت می‌یابد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *